Molimo vas, unesite ispravnu e-mail adresu.

Vaša prijava je zaprimljena! Na Vašu email adresu je poslan verifikacijski link te Vas molimo da ga potvrdite.

„U mom poslu nijedan dan nije isti.“

Ispunjen je novim vestima, trendovima, snimanjima i raznim događanjima zbog čega sati često lete, a da se i ne okrenem. Ali jedna stvar je uvek ista i postojana, u njoj uživam bez žurbe, ona me smiruje i bodri – to je moja kafa!

Multitasking je postao sastavni deo svakodnevnog radnog dana. Pisanje novog mejla, provera aktuelnih vesti i trendova, slaganje plana objavljivanja članaka i organizovanje sastanaka, samo jedna stvar može držati na mestu – a to je moja neizostavna kafa! Uvek s leve strane računara.

Da bih u svom dinamičnom poslu uhvatila sve konce i držala sve pod kontrolom, tu su: udobne cipele u kojima mogu prepešačiti pola grada, rokovnik koji me podseća na sve dnevne obaveze, najdraži karmin uz koji uvek izgledam sređeno, i moja kafa, bez koje ne mogu zamisliti radni dan. A ni vikende.

U mom poslu, u kojem svake nedelje izlaze noviteti u modi i ulepšavanju, a trendovi diktiraju šta držimo u ormanu, a što vadimo iz njega, četiri stvari koje svaka žena mora imati prkose svim trendovima: mala crna haljina, klasične salonke, crveni karmin i dobra kafa. S njima nikada ne možeš pogrešiti!

Pogledajte sve trenutke