Molimo vas, unesite ispravnu e-mail adresu.

Vaša prijava je zaprimljena! Na Vašu email adresu je poslan verifikacijski link te Vas molimo da ga potvrdite.

Odgovornost

Svesni uloge i odgovornosti koju sa sobom nosi status jedne od vodećih hrvatskih prehrambenih kompanija, u svom poslovanju vodimo se načelima održivosti i odgovornosti.
Izveštaj o održivosti za 2020. i 2021. - Održivost u šoljici
Izveštaj o održivosti 2019.

Doprinos zajednici

Naš cilj je da obezbedimo mnogo više od dugoročne stabilnosti našega poslovanja. Želimo da budemo korisni za celokupnu društvenu zajednicu.

01

Radnici

Jedan veliki tim u Francku čine njegovi radnici, koji svakodnevno sarađuju, profesionalno se razvijaju zajedno s kompanijom i predstavljaju Franck prema celoj zajednici u kojoj poslujemo.

Radnici u Francku

Marin Perak, Dražen Ćuk

02

Zajednica

Razvoju zajednice u kojoj posluje, Franck doprinosi brojnim sponzorstvima i donacijama sportskim, kulturnim, obrazovnim, humanitarnim i ostalim društveno odgovornim projektima.

03

Dobavljači

Jedan od najvažnijih segmenata našeg društveno odgovornog poslovanja jeste briga o kvalitetu sirovina i održivosti celokupnog lanca nabavke i proizvodnje.

04

Životna sredina

Zaštita životne sredine je važan segment u poslovanju Francka i u njemu neprestano radimo na što efikasnijim postupcima svih elemenata koji čine tu granu zaštite.

05

Potrošači

Veliku pažnju posvećujemo razvijanju odnosa s potrošačima i praćenju promena u njihovim prohtevima i očekivanjima, kao i obezbeđivanju uslova da naši proizvodi uvek budu u skladu s najvišim svetskim standardima prehrambene industrije.

O nama Karijera