O nama

Franck, kao jedan od najuspješnijih hrvatskih proizvođača i izvoznika prehrambenih proizvoda, započeo je ispisivati svoju dugu povijest i bogatu tradiciju prije više od 120 godina. Franckova priča seže u 1827. godinu kada je mladi i ambiciozni njemački poduzetnik Johann H. Franck prvi put uspio ljekovitu biljku cikoriju preraditi u kavovinu.

Zagrebačka tvornica otvorena je 1892. godine, a početak djelatnosti utemeljila je upravo na ideji Johanna H. Francka, pretvarajući cikoriju u kavovinu. Od toga trenutka pa sve do danas kompanija je širenjem na regionalna tržišta te kontinuiranim ulaganjem u istraživanje, razvoj i inovacije postala simbol vizionarstva, poduzetničkoga duha i napretka te velike i bogate međunarodne poslovne tradicije.

U Francku smo iznimno ponosni na činjenicu da su generacije odrastale uz naše proizvode te da i danas, 120 godina od utemeljenja tvornice, ime Franck znači garanciju vrhunske kvalitete. To je vrijednost na kojoj je kompanija izgrađena i predstavlja jednu od okosnica našega poslovanja. Iza svakoga od naših proizvoda stoji velika predanost, rad i trud, bogato stručno znanje i iskustvo, odlično poznavanje tržišta i potrošača te značajna ulaganja u razvoj i inovacije. To vrijedno naslijeđe kvalitete danas uspješno spajamo s dinamikom modernoga poslovanja, inovativnim pristupom i naprednim tehnološkim procesima.

Ujedno radimo sa stavom da potrošačima ne donosimo samo proizvode, već s njima nastojimo podijeliti svu našu ljubav i strast koje ulažemo u razvoj i plasman tih proizvoda na tržište. Trudimo se pružiti im inspiraciju u šalici naše kave, trenutak čistoga zadovoljstva i mira uz naš čaj i veselje s prijateljima uz naše grickalice: vrijedne doživljaje i lijepe uspomene uz sve bogatstvo okusa, mirisa i aroma koji život čine ljepšim.

Opći podaci

Sjedište: Franck d.d., Vodovodna 20, Zagreb
Temeljni kapital društva: 354.551.100,00 HRK
Registarski sud: Trgovački sud, Zagreb
MBS: 080000209
MB: 3213161
OIB: 07676693758
Predsjednik Nadzornog odbora: Branimir Škurla
Članovi uprave: Dubravko Artuković, Ivan Artuković, Josip Budimir

Koristimo kolačiće (cookies) isključivo za praćenje posjeta na ovu internetsku stranicu. Kako biste koristili stranicu onako kako je predviđeno, molimo vas da prihvatite kolačiće.
Što su kolačići?