Natrag na sve novosti

Pridružite se Franckovom uspješnom timu Servisa HoReCa

Pridružite se Franckovom uspješnom timu Servisa HoReCa

Tražimo Servisera!

Pridružite se kompaniji Franck d.d. i našem timu Servisa HoReCa. Tražimo Servisera!

Kao vodeća prehrambena kompanija u regiji ponosimo se činjenicom da uspješan tim zaposlenika Franck d.d. već više od stoljeća stvara vrhunske proizvode i brandove, kombinirajući znanje i iskustvo prijašnjih generacija s energijom i novim znanjima koje donose mladi ljudi. Kao Franck Grupa poziciju tržišnog lidera u kategorijama kave, čaja i snacka zahvaljujemo odlično prihvaćenim brandovima.

To su u kategoriji KAVA - mljevene kave Franck Jubilarna kava, 100% ArabicaFranck CremaVictoria i Glorija; espresso SuperioreStrettoClassic i BonusFranck café, u kategoriji ČAJEVI - naši poznati 'Franck čajevi' osvježeni novim linijama Voćni+Moćni i Superiore Tea. U kategoriji SNACKA Franck Grupa ponosi se bogatim snack asortimanom - Čipi ČipsČipi Čips CountryKroki KroketTip Top, te Intersnackovim brendovima Chio, funny-frisch, Pom-Bar i Kelly.

Franck Grupa sa sjedištem u Zagrebu broji preko 600 ljudi. Proizvodne pogone imamo u Hrvatskoj i BiH, a tvrtke i predstavništva u BiH, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji i na Kosovu. Naša misija i dugoročni ciljevi usmjereni su na glavne stakeholdere: kupce, zaposlenike i dioničare. Zadovoljstvo i lojalnost kupaca postižemo vrhunskom kvalitetom svojih proizvoda.

Naši zaposlenici realiziraju svoje stručne i kreativne potencijale, a ulaganjem u razvoj njihovih kompetencija i put karijere, kontinuirano unapređujemo naše poslovne procese, osiguravamo postizanje planiranih rezultata, te povećanje konkurentnosti i poslovni rast.

Prepoznajete se u navedenom opisu i želite svoj profesionalni razvoj nastaviti u kompaniji Franck d.d., prijavite se za navedenu poziciju do 11.01.2017. Više informacija o natječaju dostupno je ovdje.

Koristimo kolačiće (cookies) isključivo za praćenje posjeta na ovu internetsku stranicu. Kako biste koristili stranicu onako kako je predviđeno, molimo vas da prihvatite kolačiće.
Što su kolačići?