Natrag na sve novosti

Pridružite se Franckovom uspješnom timu Istraživanja i razvoja

Pridružite se Franckovom uspješnom timu Istraživanja i razvoja

Tražimo Tehnologa razvoja!

Pridružite se kompaniji Franck d.d. i našem timu Istraživanja i razvoja. Tražimo Tehnologa razvoja!

Franck Grupa je među vodećim prehrambenim kompanijama u regiji, koja više od stoljeća stvara vrhunske proizvode i brendove, kombinirajući znanje i iskustvo prijašnjih generacija s energijom i novim znanjima koje donose mladi ljudi. Franck Grupa poziciju tržišnog lidera u kategorijama kave, čaja i snacka zahvaljuje našim odlično prihvaćenim brandovima.

To su u kategoriji KAVA - mljevene kave Franck Jubilarna kava, 100% ArabicaFranck CremaVictoria i Glorija; espresso SuperioreStrettoClassic i BonusFranck café, u kategoriji ČAJEVI - naši poznati 'Franck čajevi' osvježeni novim linijama Voćni+Moćni i Superiore Tea. U kategoriji SNACKA Franck Grupa ponosi se bogatim snack asortimanom - Čipi ČipsČipi Čips CountryKroki KroketTip Top, te Intersnackovim brendovima Chio, funny-frisch, Pom-Bar i Kelly.

Franck Grupa sa sjedištem u Zagrebu broji preko 600 ljudi. Proizvodne pogone imamo u Hrvatskoj i BiH, a tvrtke i predstavništva u BiH, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji i na Kosovu. Naša misija i dugoročni ciljevi usmjereni su na glavne stakeholdere: kupce, zaposlenike i dioničare. Zadovoljstvo i lojalnost kupaca postižemo vrhunskom kvalitetom svojih proizvoda. Naši zaposlenici razvijajući svoje kreativne potencijale kroz kontinuirano unapređenje poslovnih procesa osiguravaju postizanje planiranih poslovnih rezultata i povećanje vrijednosti dioničkog kapitala.

Prepoznajete se u navedenom opisu i želite svoj profesionalni razvoj nastaviti u kompaniji Franck d.d., prijavite se za navedenu poziciju do 22.02.2017. Više informacija o natječaju dostupno je ovdje.

Koristimo kolačiće (cookies) isključivo za praćenje posjeta na ovu internetsku stranicu. Kako biste koristili stranicu onako kako je predviđeno, molimo vas da prihvatite kolačiće.
Što su kolačići?