Natrag na sve novosti

Posebne rođendanske pogodnosti povodom 40 godina Čipi Čipsa

Posebne rođendanske pogodnosti povodom 40 godina Čipi Čipsa

Čipi Čips Slani 200g i Čipi Čips Paprika 190g potražite u obližnjoj trgovini po rođendanskoj cijeni!

Tijekom ožujka nizom pogodnosti obilježavamo 40 godina Čipi Čipsa, jednog od najdugovječnijih domaćih brendova. Tako na našoj Facebook stranici Grickaj Čipi Čips možete sudjelovati u raznim nagradnim natječajima, pitalicama i igricama, dok u trgovinama možete potražiti naš Čipi Čips po rođendanskoj cijeni.

Iznimnu lojalnost i naklonost vjernih potrošača, za 40 godina postojanja branda, nagrađujemo limited edition pakiranjima najprodavanijih proizvoda Čipi Čips Slani 200g i Čipi Čips Paprika 190g.

Proizvode s rođendanskom cijenom prepoznat ćete u trgovinama po omotu s natpisom „Rođendanska super cijena“.

Čipi čips napravljen je od 100 posto domaćeg krumpira, a njegov okus kroz godine ostao je jednako hrskav i postojan. Omiljen je već generacijama, a danas uživamo u nekoliko vrsta Čipi Čipsa - slani Čipi Čips, pršut, pečena paprika, paprika rebrasti, kulen i chilli, a na raspolaganju nam je i super hrskavi Čipi Čips Country.

Duga tradicija Čipi Čipsa stvarana je od davne 1977. godine pod dobro poznatim sloganom „Halo, halo… Stani malo. Grickaj Čipi Čips!“ koji nas i danas, u ovim užurbanim vremenima, podsjeća da malo predahnemo, usporimo i uživamo u lijepim životnim trenutcima.

I nakon 40 godina, još uvijek jednako dobar!

Koristimo kolačiće (cookies) isključivo za praćenje posjeta na ovu internetsku stranicu. Kako biste koristili stranicu onako kako je predviđeno, molimo vas da prihvatite kolačiće.
Što su kolačići?