Natrag na sve novosti

Franck Crema najbolji topli napitak u 2016. godini

Franck Crema najbolji topli napitak u 2016. godini

Iskoristite promotivnu Konzum akciju do 22. veljače i obnovite zalihe ove prave 100% turske kave.

Najbolji topli napitak

Po peti put zaredom, internetski portal žena.hr, najčitaniji ženski medij u Hrvatskoj i regiji, organizirao je odabir proizvoda prema glasovima čitateljica i čitatelja. Glasovanje za najbolje proizvode 2016. godine bilo je otvoreno do 8. siječnja 2017. godine i Franck Crema je, prema ukupnim glasovima čitateljica i čitatelja portala, pobijedila u kategoriji „Topli napitci“!

Promotivna akcija

Obnovite svoju zalihu najboljeg toplog napitka 2016. i nastavite uživati i u 2017. - iskoristite promotivnu Konzum akciju -20% na cijeli asortiman Franck Creme! Akcija traje od 16. do 22. veljače.

Podsjetimo, zbog posebnog načina mljevenja,  Franck Crema može se pripremiti u jednoj minuti prelijevanjem vrućom vodom ili pak na klasičan način u džezvi. Također, karakterizira je bogata i postojana kremasta pjena koja će već pri prvom gutljaju ritual ispijanja kave učiniti još posebnijim.

Koristimo kolačiće (cookies) isključivo za praćenje posjeta na ovu internetsku stranicu. Kako biste koristili stranicu onako kako je predviđeno, molimo vas da prihvatite kolačiće.
Što su kolačići?