Učitavanje sadržaja.

Franck Crema

Franck Crema

Mljevena

  • Podijeli

Franck Crema je prava 100% turska kava koja se, zbog posebnog načina mljevenja, može pripremiti u jednoj minuti prelijevanjem vrućom vodom ili pak na klasičan način u džezvi. Tako objedinjuje jednostavnost brze pripreme i bogatstvo okusa, mirisa i doživljaja prave mljevene kave. Franck Cremu karakterizira bogata i postojana kremasta pjena koja će već pri prvom gutljaju ritual ispijanja kave učiniti još posebnijim.

Druži se s nama na Facebooku

Prava kava na moj način!

Franck Cremu karakterizira bogata, kremasta pjena te svilenkasta tekstura koju čine note čokolade i kakaovca prirodno prisutne u probranim zrnima ove kave. Zbog posebnog načina mljevenja, može se pripremiti u jednoj minuti prelijevanjem vrućom vodom ili pak na klasičan način u džezvi.

Posebnost ove nove Franckove kave iz linije Rituali jest što pruža pravi okus, miris i doživljaj turske kave, a priprema joj je jednostavna i brza, što omogućuje lako uživanje u kavi u situacijama kada klasična priprema u džezvi iz bilo kojeg razloga nije moguća.

Pogledaj video

Franck Crema na Facebooku

Nastavite rečenicu! 🙃

Proizvodi

Franck Crema Stick2go

Franck Crema Stick2go

Vrećica 9 g

Franck Crema

Franck Crema

Vakuum - pakiranje 125 g

Franck Crema

Franck Crema

Vrećica 175 g

Franck Crema

Franck Crema

Vakuum - pakiranje 250 g

Franck Crema

Franck Crema

Vrećica 375 g

Koristimo kolačiće (cookies) isključivo za praćenje posjeta na ovu internetsku stranicu. Kako biste koristili stranicu onako kako je predviđeno, molimo vas da prihvatite kolačiće.
Što su kolačići?