Postani dio Franck tima

Karijere

Franck d.d. kao  vodeća prehrambena kompanija u regiji svoj uspjeh temelji na visokoj konkurentnosti svojih proizvoda koju ostvarujemo kontinuiranom brigom o optimizaciji i unapređenju svih poslovnih procesa, praćenju tržišnih trendova i ključnih pokazatelja uspješnosti, te stalnim inoviranjem kako bi zadovoljili postojeće želje i buduće potrebe potrošača te nadmašili njihova očekivanja. Sve to ostvaruju naši vrijedni i  motivirani zaposlenici, ključni nositelji našeg poslovnog uspjeha. 

Izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima temelj je zadovoljstva i motivacije naših zaposlenika, a obuhvaća uspješno savladavanje izazova u područjima planiranja i selekcije kadrova, upravljanja učinkom zaposlenika, te kontinuiranim praćenjem i razvojem karijera. Iznimna pažnja posvećuje se pronalasku i odabiru kadrova koji će svojim potencijalom, osobinama i kompetencijama doprinijeti razvoju kompanije. Vjerujemo u ambiciju svakog pojedinca da želi biti uspješan, te aktivno podržavamo kontinuirano učenje i razvoj kompetencija u skladu s potrebama razvoja poslovanja. Upravljanje razvojem i individualnim radnim učinkom ključni su faktori uspjeha za razvoj karijere zaposlenika i napredak kompanije – trud i rad se nagrađuju, a od zaposlenika se očekuje preuzimanje odgovornosti i aktivno sudjelovanje u upravljanju svojim profesionalnim razvojem i karijerom.

Koristimo kolačiće (cookies) isključivo za praćenje posjeta na ovu internetsku stranicu. Kako biste koristili stranicu onako kako je predviđeno, molimo vas da prihvatite kolačiće.
Što su kolačići?