B2B suradnja

Vending Coffee to go

Pritiskom tek jednoga gumba na aparatu „coffee to go“ za svega nekoliko sekundi vaš napitak Franck Coffee To go je spreman za konzumaciju. Odaberite jedan od 6 napitaka bogate pjene i arome: kava, macchiatto, cafe latte, cappuccino, Franckino i kakao. Atraktivan aparat, s postoljem ili bez njega, idealan je za pekarnice, usluge brze prehrane, snack-barove, kantine, tvrtke, hotele, bolnice, aerodrome i mnoga druga mjesta na kojima se traži „brza” kava. Franck nudi aparat na posudbu te nudi kompletnu uslugu punjenja aparata, tehnički servis aparata i uređenje prostora pa vam na taj način štedimo dragocjeno vrijeme koje možete iskoristiti puno pametnije, na način na koji vi želite.

Tehničke karakteristike aparata

Snaga/napon 1550W, 220/230V
Težina 26 kg
Visina 520 mm
Širina 380 mm
Dubina 440 mm
Brzina pripreme cca 15 sekundi (150 ml napitka)

Mogućnost priključka na tekuću vodu i na bidon. Minimalna mjesečna potrošnja 300 napitaka. Mogućnost s postoljem i bez njega.

Vending aparat na kovanice

Vending aparat s povratom kovanica automatski je aparat koji samostalno izbacuje i žličice i čašice. Idealan za manje i srednje tvrtke s minimalnom mjesečnom potrošnjom od 500 napitaka, zaposlenici u trenutku dobivaju savršen Franckov napitak i ne gube dragocjeno vrijeme, a tvrtka nema nikakve troškove. Aparat priprema 8 ukusnih napitaka na bazi instant kave Franck u kombinaciji s drugim visokokvalitetnim sastojcima. Birajte kavu, dugu kavu, macchiato, cafe latte, cappuccino, Franckino, kakao ili čaj od breskve, bez šećera ili s više šećera. Franck nudi besplatno kompletnu uslugu svojim klijentima, od postavljanja na lokaciju, punjenja i održavanja aparata do cjelokupnoga servisa. Vaše je samo da ubacite kovanice u aparat i uživate u ukusnome napitku po želji.

Tehničke karakteristike aparata

Snaga/napon 1700W, 220/230V
Težina 46 kg
Visina 845 mm (s postoljem 1650 mm)
Širina 410 mm
Dubina 575 mm
Brzina pripreme cca 15 sekundi (110 ml napitka)

Mogućnost priključka na tekuću vodu i na bidon. Minimalna mjesečna potrošnja 500 napitaka.

Naručite coffee to go aparat

U Hrvatskoj trenutačno poslužujemo više od 6000 zadovoljnih Extra partnera, manjih i velikih tvrtki, ali i obiteljskih domaćinstava. Postanite i vi jedan od njih!

Classic

Classic

Kutija 140 g

Classic bez kofeina

Classic bez kofeina

Kutija 140 g

Superiore espresso

Superiore espresso

Kutija 140 g

Stretto espresso

Stretto espresso

Kutija 140 g

Naručite extra coffee system

Cino XS Grande

Pritiskom tek jednog gumba na aparatu, za svega nekoliko sekundi vaš napitak je spreman za konzumaciju! Idealan za hotele, hostele i slično. Sistem je vrlo jednostavan, Franck vam daje besplatno na posudbu aparat, te se brine o cijelokupnom servisu aparata, a na Vama je samo da kupujete punila, kako bi vaši kupci uživali u finim, toplim napitcima.

Ponuda napitaka se sastoji od sedam različitih vrsti sa mogućnošću biranja šećera, te dodatno vruća voda (za čaj).

 • Kava
 • Macchiato
 • Caffe latte
 • Cappuccino s kakaom
 • Kakao
 • Mlijeko
 • Vruća voda (za čaj)

Napitci se pripremaju na vrlo kvalitetnom talijanskom aparatu, atraktivnog dizajna, velikog kapaciteta koji radi na bazi instant kave i punila. Uvjeti potrebni za aparat jesu dovod vode (mogućnost postavljanja i bidona sa vodom) i struje.

Franck je razvio sistem vendinga sa slijedećim prednostima:

 • Franck ustupa aparat na posudbu bez naknade, cjelokupni
 • Servis i dostava su također bez naknade
 • Kvalitetan i provjereni talijanski profesionalni aparat sa jednostavnim održavanjem (nema otpada, nema odvoda)
 • Brzo pripremanje finih, a povoljnih napitaka
 • Idealan za hotelsko ugostiteljstvo
 • Odličan omjer uloženog i dobivenog
 • Stoljetnu tradiciju pripremanja toplih napitaka po recepturi najfinijih sirovina Francka

Specifikacije aparata

Visina 530 mm
Širina 440 mm
Dubina 380 mm
Snaga/napon 1700 W
Težina 33 kg
Brzina pripreme cca. 10 sekundi

Naručite aparat

Koristimo kolačiće (cookies) isključivo za praćenje posjeta na ovu internetsku stranicu. Kako biste koristili stranicu onako kako je predviđeno, molimo vas da prihvatite kolačiće.
Što su kolačići?